let’s talk powder

Poeder en ik, wij zijn niet de beste maatjes. Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van de perfecte poeder en heb dan ook heel wat reviews gelezen en poeders uitgetest in een poging de beste te vinden. Toeval wil dat ik de beste voor mijn huid helemaal op mijn eentje heb gevonden want je hoort er zo goed als niemand over praten.

Mijn gouden ei onder de poeders is de make-up forever HD poeder. Waar alle andere poeders mijn ogen er droog en rimpelig (niet echt de look waar ik voor ga) doen uitzien doet deze gewoon zijn werk. Hij houdt mijn concealer perfect op zijn plaats. (bye bye wallen) Niets is vervelender dan tegen de middag ontdekken dat je inspanningen van ’s ochtends helemaal teniet zijn gegaan.

Ook de verpakking is wat mij betref een winner. Er is in het compact een klein netje voorzien zodat er voldoende poeder vrijkomt en het zorgt er ook voor dat je geen poederdisaster krijgt. (ik denk dat de meesten onder ons al eens stevig gevloekt hebben wanneer er onnodig veel poeder verspild werd bij het openen van zo’n klassiek doosje)

Dubbel handig: hij bestaat zowel in reisformaat als in groot formaat. Zo kan je hem eerst uittesten voor je de grote koopt.

33.50 € bij sephora.fr

30.29 € bij puracos

Xx Aurelie

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *