Mijn Absolute Favorieten van 2017

Het nieuwe jaar is nu toch al een goede week begonnen en dus vond ik het tijd om mijn absolute favorieten van 2017 met jullie te delen. Zoals altijd was het moeilijk om de lijst in te korten, maar ik denk dat ik er toch behoorlijk goed in geslaagd ben.

Viseart Theory Pallette in Minx

Ik heb echt heel wat oogschaduw in mijn collectie, maar dit is het palletje waar ik altijd naar terug grijp. Het is compact, heeft 3 matte en 3 glanzende kleuren, de kwaliteit is echt top en je kan er echt heel veel kanten mee uit. Ik heb dit pallet bijna een jaar lang dagelijks gebruikt en het ziet er nog altijd zo goed als nieuw uit. Viseart is een merk dat ontstaan is voor professionele make-up artiesten en dat zie je ook aan hun producten. Ze zijn zeker het proberen waard.

Marc Jacobs Velvet Noir Mascara

Deze mascara heeft mij echt van mijn sokken geblazen. Ik heb van nature al mooie wimpers, maar de Marc Jacobs Velvet Noir Mascara laat ze er echt uitzien als valse wimpers. Hij spreid de wimpers mooi en zorgt voor va-va-voom volume. Het enige nadeel is dat ik hem niet op mijn onderste wimpers kan gebruiken want dan vlekt hij… Hopelijk maken ze snel werk van een waterproof versie.

Make Up For Ever Pro Bronze Fusion

Bronzers hebben een speciaal plaatsje in mijn hart en dus was het niet gemakkelijk om een favoriet uit te kiezen. Daarom heb ik de bronzer uitgekozen die ik het meest gebruikt heb dit jaar. Ik haalde hem al even kort aan in deze blogpost, maar hij verdient het toch om nog eens extra in het zonnetje (see what I did there) gezet te worden. De Make Up For Ever Bronze Fusions bronzers zijn heel mooi van textuur. Ze voelen romig aan en geven een subtiele glans zonder glitter. What more can a girl ask for.

Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

Ik heb dit jaar heel wat concealers uitgeprobeerd, maar voor mij is dit echt de winnaar. Als je wil weten waarom ik hem zo top vind kan je natuurlijk mijn blogpost lezen, maar ik zal het even kort voor jullie samenvatten. De Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer heeft een uitstekende dekking en blijft de hele dag zitten zonder te bewegen. Je hebt maar heel weinig of geen poeder nodig om hem te fixeren door de droge textuur. Ik zou echter niet aanraden om hem onder je ogen te gebruiken wanneer je een drogere huid hebt of al iets ouder bent.

Make Up Forever HD Powder

Dit was het jaar dat ik op zoek ging naar de perfecte poeder en eerlijk is eerlijk ik heb hem eigenlijk nog niet gevonden, maar deze komt alvast dicht in de buurt. De verpakking is een grote plus omdat er door het netje nooit te veel poeder loskomt. Hij is heel fijn waardoor hij er niet te rap droog uitziet onder je ogen, maar op foto’s geeft hij wel flashback which is not a good look… Een goede poeder voor overdag, maar dus niet echt voor op feestjes.

Lancôme Matte Shaker

Lisa Eldridge sloeg de bal echt helemaal raak met deze creatie voor Lancôme. De Matte Shakers zijn een liquid lipstick die heel waterig zijn van textuur maar wel volledige dekking geven. Ze drogen de lippen niet uit en blijven de hele dag zitten. Enige nadeel: de kleurenselectie mag dringend eens uitgebreid worden.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick in Sexy Sienna

Dit is er eentje die jullie nog niet op de blog hebben zien voorbij komen, maar hij was deze zomer wel regelmatig op mijn lippen terug te vinden. Ik heb het wel al vaker gehad over de Matte Revolution lijn van Charlotte Tilbury. Het is een matte lipstick die lang houdt en de lippen niet te veel uitdroogt. Ja, dat is duidelijk een must voor lipstickformules bij mij. Ik kan echt niet tegen het gevoel dat mijn lippen worden uitgedroogd en al helemaal niet tegen van die pellekes op mijn lippen. De kleur is een echte zomerse kleur, een matig oranje, een unieke kleur die je niet vaak vindt.

Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Last but not least: Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac. Ik raak maar niet uitgepraat over deze formule: hij is semie-mat, heeft veel pigment en voelt heel aangenaam op de lippen. In mijn ogen is hij bijna perfect. (aan de pigmenatie van de donkere kleuren mogen ze wel nog wat werken) Geef mij maar 1000 kleurtjes van deze formule en mijn leven is compleet.

Als jullie het tot het einde van deze post gehaald hebben: proficiat, it was a long ride. Ik kijk al uit naar wat 2018 ons op beauty vlak te bieden heeft.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *