Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

I got issues en dan vooral om de perfecte combinatie van concealer en poeder te vinden. Ofwel ziet het er super droog en rimpelig uit, ofwel verdwijnt de concealer als sneeuw voor de zon en hello sleepy face. De Bobbi Brown Instant Full Cover Conealer klonk dan ook als een geschenk uit de hemel.

Deze concealer zou volledige dekking geven en een hele dag blijven zitten zonder poeder. That’s right girls, jullie hebben mij goed gehoord: zonder poeder!

Hij heeft een hele andere textuur dan ik gewoon ben van andere concealers. Hij is heel dik, voelt bijna aan als een mousse. Je hebt maar een paar dotjes nodig om onder je ogen aan te brengen. Wat een pluspunt is, want je moet minder product gebruiken en je concealer zal dus langer meegaan. Ik gebruik wel nog een beetje poeder om hem wat te matteren, maar ook zonder poeder doet hij het super goed.

Ben je op zoek naar een concealer die alles bedekt? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, deze concealer verbergt zelfs mijn donkere kringen zonder corrector.

Ik heb hem ondertussen al in 2 kleuren: Sand en Light Neutral en dat wil zeggen dat ik echt helemaal verkocht ben. Waarschijnlijk zal ik binnenkort nog een derde kleur nodig hebben om helemaal bij mijn winterhuidje te passen.

34,00 € bij Bobbi Brown

 

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *