Bobbi Brown Shimmer Brick in Bronze

Er zijn zo een aantal producten die door de jaren heen in de aandacht blijven staan. De shimmer bricks van Bobbi Brown zijn zo een product. Het zijn glanzende poeders die van licht naar donker gaan in de klassieke strakke Bobbi Brown verpakking.

Eerlijk gezegd heb ik het testen lang uitgesteld omdat ik schrik had dat mijn kaken zich zouden transformeren tot een disco-bol. (not the look that I’m going for) Ik heb bij het aanbrengen heel dicht in de spiegel gekeken, om er zeker van te zijn dat er geen glitter zichtbaar is en werd aangenaam verrast. Toegegeven als je goed kijkt zie je de glittertjes, maar ze zijn heel fijn van textuur waardoor ze mij niet storen.

De Bobbi Brown Shimmer Brick in Bronze zorgt voor een mooi, natuurlijk gebruind effect en geeft ook wat extra glow door de glans. Ik gebruik de middelste kleuren omdat deze beter bij mijn huidskleur passen. Wanneer ik de onderste kleuren gebruik ziet het eruit alsof ik 2 donkere strepen op mijn kaken heb en ook dat is niet de look waar ik voor wil gaan. De witte kleur kan ik perfect als highlight gebruiken, maar er zijn andere highlights die toch iets meer mijn hartje veroverd hebben.

€49,00 bij Bobbi Brown

€49,00 bij Parfuma

€49,00 bij De Bijenkorf

€49,49 bij Douglas.nl

€49,50 bij Sephora.fr

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *