Caudalie Vineactiv Detox Night Oil

Yes eindelijk eens skincare op mijn blog en dat met een vaste waarde in mijn routine. Ik gebruik nu al een paar jaar een olie voor ’s nachts en het is mijn tweede of derde flesje (who keeps count anyway) van deze Caudalie Vineactiv Detox Night Oil.

De olie is eigenlijk bedoelt voor de meer rijpere huidjes, maar hey sinds wanneer heeft mij dat ooit tegengehouden. Voor ik ga slapen gebruik ik 6 druppeltjes voor mijn gezicht en 6 voor mijn décolleté. (them boobs need some love too) ’s Ochtend sta ik op met een lekker zacht en glowing huidje. Hij helpt om mijn acne littekentjes rapper kwijt te raken en hydrateert mijn huid als geen ander.

Het enige nadeel aan de olie zit hem in de geur. Het heeft een beetje een rare, niet te beschrijven plantaardige geur. In het begin stoorde ik mij er wel aan, maar na een tijdje vind ik het vreemd genoeg wel relaxerend. (ik denk dat ik de geur associeer met slapen)

€29,92 bij newpharma.be

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *