Charlotte Tillbury Instant Look In a Palette Beauty Glow

Charlotte Tillbury knows what she’s doing. Dit relatief jonge merk is snel aan het groeien tot één van mijn favorieten. Haar producten hebben allemaal een uitstekende kwaliteit en ook de verpakking is om bij weg te dromen.

Ze creëerde een nieuw systeem van paletten, waar alles wat je nodig hebt voor een mooie make-up look in één pallet zit. Ik had deze al zien voorbijkomen, maar de kleuren lagen mij niet 100%, tot ze dus met haar nieuwste aanwinst, het Beauty Glow pallet, kwam. Niet veel later belandde het in mijn winkelmandje, because I’m a shopaholic like that.

Het pallet geeft plaats aan 3 oogschaduws, een bronzer, highlighter en 2 blushes. Zoals ik al zei, alles wat je nodig hebt voor een look. De poeders zijn mooi gepigmenteerd maar niet te poederig. Er komt geen overtollig poeder los waardoor andere kleuren bevuild kunnen worden en dat is toch wel belangrijk in zo een pallet.

De oogschaduwkleuren zijn helemaal mijn ding. In dit pallet zitten vooral bronzige, gouden kleuren en daar weet je nu eenmaal altijd mijn hartje mee te veroveren. De kleuren zijn aangeduid met nummers, zo is het heel duidelijk wat de bedoeling is dat je eerst gebruikt. Heel handig voor wanneer je net begint met make-up. Als je net als ik bent trek je je natuurlijk helemaal niets aan van die nummering.

Bronzer en highlight zijn ma thang. Je zal mij zelden of nooit tegenkomen zonder. De kleuren die Charlotte Tilbury voor dit palletje heeft uitgekozen zijn heel mooi, goed gepigmenteerd, maar naar mijn mening iets minder geschikt voor de donkerde huidjes.

De blushes zijn ingedeeld volgens haar inmiddels bekende swish and pop concept. De bedoeling is dat je de ene kleur over je kaak gebruikt en de andere kleur als accent op het appeltje. (dat bolletje dat tevoorschijn komt als je lacht) Voor de swish kleur had ik eerlijk gezegd een beetje schrik. Zo een donkere bruine kleur, maar als je een lichte hand gebruikt komt het echt mooi uit. De blush kleur, tjah daar heb ik helemaal niets op aan te merken. Pretty AF (as fuck)

Dit is de look die ik met het pallet heb gemaakt, een natuurlijke bronzige look. Niets wereldschokkends, maar wel helemaal up my street. Dit palletje is ideaal voor op reis wanneer je maar 1 pallet wil meenemen, wanneer je net begint met make-up of je zoals mij gewoon houdt van mooie warme kleuren.

€69.00 bij Charlottetilbury.com

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *