Charlotte Tilbury The Retoucher Conceal & Perfect

Ik gebruik nu al een hele tijd dezelfde concealers en vond het tijd om eens mijn wereld wat te verruimen. Momenteel staat Charlotte Tilbury redelijk boven aan mijn lijst met beste merken. Alles wat ik al van haar gekocht heb viel tot nu toe in de smaak bij mij.

De retoucher Concealer zit in een gouden click tube die wel doet denken aan de YSL Touche éclats. De touche éclats zijn echter meer bedoelt om te highlighten en de Retoucher Concealer zegt dat ze de imperfecties, poriën en oneffen huidtint verbergt en zorgt voor een gezicht zonder imperfecties, dat er zachter en meer gevoed uitziet. Bon ja, ik ben al tevreden als mijn donkere kringen niet meer zichtbaar zijn en de andere claims zijn volgens mij nogal moeilijk te bewijzen.

Ik koos voor de kleur 2 Fair op basis van Charlotte’s see it on your skintone afbeelding en ik moet zeggen het is een perfect match. Online bestellen van foundation en concealer is altijd een beetje stressen, maar het kon geen betere match zijn voor mijn huid momenteel. Ik zeg momenteel, want de zomer komt eraan en ik hoop toch dat er nog een hittegolf of 2 op ons te wachten ligt.

Persoonlijk ben ik niet de grootste fan van de verpakking omdat er in het borsteltje microben kunnen komen en het ook heel moeilijk uit te kuisen is. het borsteltje zelf prikt ook een beetje bij het aanbrengen, wat toch niet zou mogen voor een high-end merk. (of ik ben gewoon te lomp) De inhoud, daar ben ik dan weer wel fan van. Je hebt niet veel product nodig voor een perfect resultaat. Hij verbergt mijn donkere kringen en zorgt ervoor dat ik er uitgeslapen uitzie. (ook al heb ik daar nog heel wat uren nachtrust voor nodig)

Met andere woorden: ik heb een nieuwe favoriete concealer.

33.00 € bij charlottetilbury.com

33.50 € bij de bijenkorf

25.00 £ bij cultbeauty

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *