Dagelijkse make-up – Juli 2016

Het zal jullie misschien verbazen, maar dagdagelijks loop ik niet met kilo’s make-up op mijn gezicht rond. Eigenlijk loop ik nooit met een dikke laag make-up. Mijn moto: less is more en om eerlijk te zijn, als ik ’s ochtends 10 minuten langer kan slapen I just can’t be bothered.

Ik begin met concealer, want als er één ding is waar ik “last” van heb zijn het wel donkere kringen. De Bobbi Brown Corrector in Light Bisque moet het meeste blauw neutraliseren en daarover doe ik de Clarins Instant Concealer in 01. BAM Ik zie er instant uitgeslapen uit.

Als ik met mijn donkere kringen afgerekend heb fixeer ik alles met een poeder. Op dit moment is dat het Ambient Lighting Palette van Hourglass. Deze poeders zorgen ervoor dat je concealer mooi blijft zitten, zonder tè mat te zijn.

Mijn ogen hou ik redelijk minimaal. Ik trek een fijn lijntje boven en onder mijn ogen met de MAC Eye Pencil in Coffee, zodat mijn ogen een beetje opengetrokken worden. Dan is het de beurt aan mijn holy grail mascara: de Dior Iconic Overcurl. Dit is voor mij echt de beste mascara ooit, hij is zwart en krult en spreid mijn wimpers zoals geen andere mascara dat kan.

De natuur heeft mij gezegend met een goed stel wenkbrauwen, dus ik gebruik enkel de Benefit Gimme Brow in Medium/Deep om ze mooi op hun plaats te houden.

Bon, bijna klaar, alleen nog een beetje bronzer op mijn kaken: de NARS Laguna is mijn keuze van het moment en natuurlijk highlight: de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Moonstone.

Ik slaag erin om dit alles in 10 minuten op mijn gezicht te smeren en zo ben ik klaar voor de dag.

Xx Aurelie

 

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *