Favoriete Concealers

Als er één product is waar ik absoluut, nooit van mijn leven zonder zou kunnen dan is het wel concealer. (een beetje drama af en toe mag wel he) Wanneer je te weinig geslapen hebt, je je niet zo goed in je vel voelt, of er een enorme puist opduikt midden op je voorhoofd verschijnt, concealer zal er altijd zijn om je dag te redden. Om je een beetje op weg te helpen in de uitgebreide keuze die je tegenwoordig hebt som ik hieronder even mijn favorieten op.

Charlotte Tilbury The Retoucher Conceal & Perfect in 2 Fair

Deze concealer heb ik inmiddels al de hemel ingeprezen in een andere blogpost en ik ben nog steeds niet van gedacht verandert. Ik gebruik hem momenteel dagelijks om mijn wallen en rode plekjes (lees puisten en littekens) te verbergen en dat doet hij goed. (vandaar ook dat hij in deze lijst staat) Hij dekt goed, maar geeft toch een natuurlijke finish en dat is wel nodig als je zoals mij overdag geen foundation draagt.

Estée Lauder Double Weare Stay-in-Place Flawless Wear Concealer in 1C Light Cool

Toen deze uitkwam moest iedereen hem hebben. Door alle nieuwe launches verloor hij een beetje de spotlight en dat is echt onterecht. Dit is volgens mij de meest dekkende concealer die ik al heb uitgeprobeerd. Echt een aanrader wanneer je voor een full coverage look gaat, of echt wil dat er geen enkele oneffenheid meer zichtbaar is.

Clarins Instant Concealer in 01

Ik ben inmiddels aan mijn tweede tube van de Clarins Instant Concealer en dat wil wat zeggen. Hij is heel vloeibaar, maar ook heel gepigmenteerd. Je moet hem dus wel goed fixeren met een poeder zodat hij de hele dag op zijn plaats blijft zitten. Dit is zeker de beste concealer als je naar prijs-kwaliteit kijkt. Je krijgt ongeveer dubbel zo veel product als bij de bovenstaande concealers voor minder moneys.

Charlotte Tilbury The Retoucher Conceal & Perfect €33,00 bij Charlotte Tilbury

Estée Lauder Double Weare Stay-in-Place Flawless Wear Concealer €27,50 bij Ici Paris XL

Clarins Instant Concealer €25,50 bij Ici Paris XL

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *