Favoriete Lipsticks op dit moment

Ik ben een lipstickmeisje in hart en nieren. Dat zorgt enerzijds voor een collectie waar een lipsticketende peuter nog een uitdaging aan zou hebben en anderzijds voor een heleboel favorieten en deze kan ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk

Ben je op zoek naar de perfecte nude-roze lipstick? Look no further, Charlotte Tilbury has got your back. (as always) Een review over deze komt eraan, maar ik kan wel al zeggen dat dit één van de beste formules voor matte lipsticks is die ik al uitgeprobeerd heb.

YSL Rouge Volupte Tint-in-Balm in Flirt Me Coral

Jullie konden de review over deze al lezen. De getinte lippenbalsem van Yves Saint Laurent is ideaal om overdag snel even aan te brengen zonder spiegel. Als bonus verzorgt hij je lippen nog eens mooi en laat hij een zacht glanzend kleurtje achter.

Lancôme Matte Shaker in Pink Power

Wanneer ik wil dat mijn lipstick de hele avond blijft zitten, en dan bedoel ik ook echt de hele avond, kies ik voor de Lanôme Matte Shaker in Pink Power. Ik hou nu eenmaal van roze en nog meer als hij zo lang blijft zitten zonder mijn lippen helemaal uit te drogen.

Charlotte Tillbury Matte Revolution in Amazing Grace

De naam deed het jullie waarschijnlijk al vermoeden, het gaat hier natuurlijk om dezelfde formule als de Pillow Talk lipstick van hierboven, deze keer in een rood-roze jasje. Wanneer ik een stapje in de wereld zet (en dat gebeurt niet zo vaak als je zou denken voor een 26-jarige) gaat de keuze altijd tussen deze of de Lancôme Matte Shaker.

 

Charlotte Tilbury Matte Revolution €32,00 bij Charlotte Tilbury

YSL Rouge Volupte Tint-in-Balm €33,90 bij Ici Paris XL

Lancôme Matte Shaker €21,90 bij Ici Paris XL

 

Xx Aurelie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *