Fresh Vitamin Nector Vibrancy-Boosting Face Mask

Maskers zijn mijn manier om even lekker te ontspannen en daarbij mijn huid eens goed te verwennen. Het Fresh Vitamin Nector Vibrancy-Boosting Face Mask trok mijn aandacht door zijn luxe uitstraling en wanneer ik de ingrediëntenlijst wat beter bestudeerde merkte ik dat het boordevol C, E en B5 zit, een echt vitamineshot voor je huid dus.

Dit masker heeft de textuur van confituur, beter kan ik het niet beschrijven. Je moet er echt in gaan “graven” om genoeg product op te scheppen. Er zitten ook kleine bolletjes in het masker wat zorgt voor een zeer lichte manuele scrub. Na 10 minuutjes is het masker opgedroogd en kan je het met lauw water gemakkelijk afwassen.

De eerste keer dat ik het Fresh masker gebruikte merkte ik niet veel verschil, maar de tweede keer, oh boy dit had ik niet zien aankomen. De dag erna was mijn huid egaler en had het zo een mooie glow dat er mij zelfs iemand vroeg welke highlight ik aanhad en dat terwijl ik er helemaal geen droeg. (ain’t nobody got time for highlight at 7am)

Dit masker is echt ideaal voor een extra oppepper in de wintermaanden of wanneer je gaat trouwen en je er stralend uit wil zien. Ik ben altijd wat sceptisch over wat merken beweren over hun producten, maar met dit masker sloegen ze echt de nagel op de kop.

25,50 € bij Sephora

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *