Hello world, this is me

Nu we allemaal met dat liedje in ons hoofd zitten is het misschien tijd om mezelf voor te stellen.

Ik ben Aurelie en ik ben het brein (voor zover ik het dat mag noemen) achter BE-AU.

BE-AU is mijn kindje, het resultaat van mijn eeuwige passie voor make-up en omvat zowat alles wat met make-up te maken heeft. In dit geval gaat het dus om een blog, de workshops die ik geef en de fotoshoots waarin ik mijn creativiteit kwijt kan.

Sommigen onder jullie kennen mij misschien nog van de blog beauty by au die ik enkele jaren geleden gestart ben. Deze is nog altijd te bezoeken, (please nee) maar wordt al een tijdje niet meer upgedate. Beauty by au was mijn eerste stap in het bloggerwereldje maar met BE-AU wil ik het beter doen.

Bon, tijd om mezelf voor te stellen.

Ik ben 25 jaar en heb al jaren een passie voor make-up. Nieuwe producten met onwaarschijnlijk hoge claims over wat ze doen weten mij allemaal mateloos te interesseren en ik probeer ze dan ook graag uit. Je zal hier op BE-AU een mix van productreviews, dagelijkse looks en tips om er snel presentabel uit te zien kunnen lezen. Natuurlijk kunnen jullie ook altijd verzoeken voor bepaalde artikels.

Wat je verder nog moet weten over mij: ik ben blond, ga graag sporten, food is my drug en ik ben een boekennerd eerste klas.

Xx Aurelie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *