Huda Beauty Mauve Obsessions

Vandaag stel ik jullie voor aan mijn favoriete nieuwe ontdekking: het Huda Beauty Mauve Obsessions Pallet.

Laat ik maar eerst van start gaan met wat mij zo ongelofelijk stoort aan dit pallet: de naam. Huda lieverd, jij moet toch even op kleurles want dit palletje is dus niet mauve, maar roze. Andere voorstellen voor een nieuwe naam: pink obsessions, romantic obsessions, girly obsessions, urgh er waren echt duizend en een betere namen maar bon, Mauve obsessions it is.

Voor de rest heb ik weinig opmerkingen. De verpakking is compact, geen onnodige ruimteverspilling en zo heb ik het graag. Er is een grote spiegel voorzien en het palletje sluit magnetisch, dat is eigenlijk alles wat ik nodig heb. Het palletje is een droom om mee op reis te gaan of voor on the go.

En dan moet ik het natuurlijk nog over het belangrijkste hebben: de oogschaduw zelf. Er zit een mooie variatie in van lichte en donkere kleuren, matte en shimmer texturen. Dat zorgt ervoor dat je echt heel veel kanten uitkan met het Huda Beauty Mauve Obsessions pallet. Ook da kwaliteit van de oogschaduw zit goed. De matte oogschaduw blend heel gemakkelijk en de shimmers breng ik aan met mijn vinger voor een meer intens resultaat.

Ik heb vandaag 3 looks voor jullie gemaakt met dit kleine palletje, zo kunnen jullie ook effectief zien dat je er heel wat mee kan.

De eerste look heb ik heel simpel gehouden. Dit is een look die ik zelf veel draag. Ik heb de middelste matte oogschaduw in de crease gebruikt en de lichtste shimmer oogschaduw over het ooglid. Een make-up look als deze zal je er fris en uitgerust doen uitzien zonder al te veel moeite.

Voor de tweede look wou ik iets meer doen met de roze kleuren in het palletje. Ik wou jullie tonen dat je het roze in dit palletje perfect kan gebruiken zonder dat je er uitziet alsof je een oogontsteking hebt. Ook deze look is weer easy peasy. Ik gebruikte de matte roze kleur (3e kleur op de 2e rij) over het hele ooglid en de crease en daarboven gebruikte ik het shimmery roze (1e kleur 2e rij). Op mijn ooghoek gebruikte ik opnieuw de lichtste kleur van het palletje. Als laatste stap bracht ik het donkerpaars aan met een angled brush als hele fijne eyeliner. Dit is mijn trucje om je ogen groter te laten lijken en er wakkerder uit te zien.

En dan nu de look waar mijn vriend het meest weg van was, dus ja, ook met donkere make-up kan je scoren bij jongens. Bij elke look heb ik eigenlijk voorgewerkt op de vorige look. Eerst ging ik terug naar de middelste matte kleur om de crease wat te verdonkeren. Daarna nam ik de donkerpaarse kleur en bracht hem aan in de buitenste driehoek van mijn oog. Ik bracht telkens een klein beetje van de kleur aan om hem dan te blenden, tot ik tevreden was met de intensiteit. Hierna ging ik terug naar roze shimmery kleur om hem weer op te bouwen.

Onder mijn oog ging ik op dezelfde manier aan het werk. Ik bracht eerst de middelste matte kleur aan en ging hierbij vrij ver onder mijn oog. Daarna nam ik de donkerpaarse kleur en ging telkens terug tot ik tevreden was. In mijn binnenste ooghoek gebruikte ik de lichtste kleur om mijn ogen te openen. Om af te sluiten bracht ik een donkerpaars oogpotlood aan op de waterlijn.

Mijn eindconclusie: zoek je even wat anders dan de alomtegenwoordige neutrals dan is dit palletje van Huda beauty het echt wel waard om eens te bekijken.

29.95€ bij Sephora

Andere producten die ik gebruikt heb: Bobbi Brown Skin Longwear Weightless Foundation in 1.25 Cool Ivory * Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer in Cool Ivory * Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure * Hourglass Ambient Strobe Lighting Palette * Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil in Empire * Lancôme Monsieur Big Mascara

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *