it’s all about that bronze

Yeesss het is eindelijk zomer. Tijd voor cocktails, lekker lui in de zon liggen en een mooi gebronzde look. Bronzer is één van mijn favoriete make-up producten. (dat hebben jullie waarschijnlijk wel al gemerkt) Dus is het tijd om mijn meest geliefde bronzers voor deze zomer eens op te sommen.

Becca Sunchaser Palette

Becca maakt hele mooie highlighters die altijd in mijn make-up kit zitten. Ook dit palletje valt in de smaak bij mij. Al weken bevindt het zich in mijn dagelijkse make-up bag. Alle poeders in dit palletje zijn enorm gepigmenteerd, waardoor je maar weinig product nodig hebt om een mooie look te krijgen.

Make-up Forever Bronze Fusion

De textuur van deze bronzer is heel moeilijk te beschrijven. Het is bijna een crème-poeder hybride wat zorgt voor een heel naturel effect. Hij zorgt voor een beetje glans op de kaken, maar er zit geen glitter in. De kleuren zijn perfect gekozen om een gebruinde look te imiteren. Kortom: we’ve got a winner.

Bobbi Brown Shimmer Brick in Bronze

De prijs voor meest glowy bronzer gaat naar Bobbi Brown. De shimmer bricks zijn al jaren heel geliefd en dat met reden. Hij zorgt voor een glowy look zonder discobol effect.

Chanel Les Beiges poeder in 30

Ik hou van de Chanel Les Beiges collectie. Het brengt een hele jonge vibe naar het vrij klassieke merk. De Les Beiges poeders kwamen een aantal jaar geleden uit en zijn super fijn van textuur. Deze kleur had ik in de zomer eigenlijk gekocht als poeder, maar wanneer ik wat bleker ben gebruik ik hem graag als bronzer. (dat kan je trouwens met elk poeder doen waar je zot van bent)

Charlotte Tilbury Bronze and Glow

Natuurlijk kon een Charlotte Tilbury product niet ontbreken in dit lijstje. De Bronze and Glow heb ik nu sinds december en elke keer wanneer ik naar een evenement of een feest moet grijp ik ernaar. Hij zorgt voor een mooie subtiele gebruinde look, de highlight is prachtig en die verpakking, daar zijn gewoon geen woorden voor.

Bobbi Brown Peach Illuminating Cheek palette

Dit is weer zo een handig zomers palletje met een bronzer blush en higlight in. Ook hier kan je rekenen op een mooie pigmentatie, en kijk nu naar die kleuren. (insert heart eyed emoji) Meer heb je niet nodig om de zomer door te komen. Dit was wel een limited edition dus als je hem nog wil scoren zal je snel moeten zijn.

Becca Sunchaser Palette €34,00 bij Sephora.fr

MUFE Bronze Fusion bij €33,55 Puracos

Chanel Les beige €47,50 bij Ici Paris XL

Bobbi Brown Shimmer Brick €49,00 bij Bobbi Brown

Charlotte Tilbury Bronze and Glow €65,00 bij Charlotte Tilbury

Bobbi Brown Peach Illuminating Cheek palette €53,00 bij De Bijenkorf

 

ps. holla at me als jullie nu ook met it’s all about that base in jullie hoofd zitten

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *