Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s heeft een paar pareltjes in zijn skincare collectie, maar het product dat er voor mij met kop en schouders bovenuit steekt is het Midnight Recovery Concentrate. Dit product heeft mij jaren geleden helemaal overtuigd van het nut om oliën toe te voegen aan je skincare routine.

Yes, laat ik het eerst even hebben over de meer technische kant van het product. Het Midnight Recovery Concentrate bevat geen parabenen, parfum of minerale olie en bestaat voor 99.80% uit natuurlijke ingrediënten. Toch bevat hij heel wat verschillende oliën, wat voor irritatie kan zorgen bij de meest gevoelige huidjes.

Zoals de naam al doet vermoeden is het de bedoeling dat je dit product aanbrengt voor je gaat slapen. Nadat ik mijn make-up er heb afgehaald, breng ik een aantal druppeltjes aan op mijn gezicht en ’s ochtends sta ik op met een heerlijk zacht, helemaal gehydrateerd velletje. Voor mij is dit echt een miracle worker. Hij geeft mijn huid een oppepper en zit dan ook bijna altijd in mijn skincare routine. (Behalve dus als ik iets anders aan het uittesten ben)

Ik moet ook even iets kwijt over de geur. De olie ruikt namelijk naar lavendel, maar op een hele zachte ontspannende manier. Ideaal dus voor het slapen gaan.

Jup ik ben helemaal verkocht aan het Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Heb je wat huidproblemen waar je maar niet vanaf raakt, probeer hem dan zeker eens uit.

43,-€ voor 30ml

64,-€ voor 50ml

Bij Kiehl’s

Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *