de tanning diaries: Kruidvat Summer Bronze Body Lotion

Dit is eigenlijk het product die mijn zelfbruiner investigation van start heeft laten gaan. Ik kreeg deze mee op de persdag van Kruidvat en eerlijk is eerlijk ik dacht er eigenlijk aan om hem weg te geven. Ik bruin namelijk vrij goed van mezelf en zelfbruiner deed mij terugdenken aan die ene keer toen ik 14 was en opstand met oranje handen. Ik hoef jullie natuurlijk niet uit te leggen dat ik sindsdien niet meer zo nieuwsgierig ben naar zelfbruiner.

Ik moet zeggen dat deze mij wel aangenaam verrast heeft. Wanneer je eens een zelfbruiner wilt uitproberen is dit zeker wel een aanrader. Hij is gemakkelijk te gebruiken en wanneer het toch niets voor jou is ben je geen fortuin kwijt. Ik smeer hem na het douchen en sta op met mooie bruine benen. Geen “ik heb twee weken in de zon gelegen bruine benen”, maar toch behoorlijk bruiner dan de avond ervoor. De kleur leunt ook mooi aan bij mijn normale bruine kleur, dus helemaal perfect. Je moet wel oppassen dat je niet te veel smeert, want dat kan voor plekken zorgen, vooral aan de voeten en enkels heb ik hier wat last van. De geur is ook niet echt mijn ding, wanneer je hem aanbrengt ruikt hij naar kokos (sowieso al niet mijn favoriete geur), maar daarna evolueert tot die typische zelfbruiner geur. Het is niet heel aanwezig, maar ik ruik het wel duidelijk op mezelf en dat kan wel een paar dagen duren.

Ik vind dit de ideale zelfbruiner voor wanneer je nog nooit zelfbruiner hebt gebruikt. Hij is heel gemakkelijk in gebruik, en voor de prijs moet je het ook zeker niet laten.

2.99 € bij Kruidvat

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *