Lancôme Juicy Shaker

Wie van make-up houdt, zal deze wel al zien voorbij komen hebben.

De juicy shakers van Lancôme zijn al een tijdje op de markt en eerlijk gezegd dacht ik dat het gewoon een hype was die wel snel zou overwaaien. Maar hey, ze zijn er nog altijd en dus moest ik er wel eentje uittesten.

Ik had er al heel wat over gelezen en wist dus dat ze niet bijzonder veel pigment hebben maar dat het eerder een verzorgende gloss is. Daarom koos ik één van de donkerdere kleuren 372 Berry Tale zodat de kleur toch een beetje tot zijn recht zou komen.

Laat ik beginnen met het minder positieve: de verpakking. Ik ben een sucker voor mooie verpakking, maar dan moet hij ook wel handig zijn. Wanneer je wat meer product wilt, moet je de applicator er weer helemaal opdraaien voor je aan het product kan. Ik vind ook dat er te weinig product opkomt voor je lippen in één keer te kunnen doen, zoals bij een klassieke lipgloss vaak wél het geval is.

Bij het aanbrengen doet de Juicy Shaker zijn naam alle eer aan want mijn lippen zien er heel juicy uit vind ik. Hij zorgt voor een hele mooie glans die heel anders oogt dan de andere lipglosses die ik bezit. Hij voelt heel verzorgend aan op de lippen en wat ik het belangrijkste vind: mijn haren blijven er niet in plakken. De kleur komt ook meer tot zijn recht dan ik verwacht had na de reviews die ik gelezen heb en wanneer de gloss wegtrekt blijft er een beetje een stain over op de lippen.

Eindverdict: ik vind de Juicy shaker beter dan ik verwacht had, hij verzorgt de lippen goed en geeft echt een heel mooie glans, maar ik vind het wel veel geld voor wat het is.

21.50€ Bij planet Parfum

21.90 € bij Ici Paris XL

25.50 € bij Sephora.fr

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *