Lancôme Matte Shaker

De matte shaker is één van de nieuwste aanwinsten van Lancôme. Ik zag de reclame en mijn interesse was direct gewekt. Ik kocht de kleur Pink Power, die in de reclame gebruikt werd. (yeah I’m that girl, ik doe research naar welke kleur exact in de reclames gebruikt wordt….)

Persoonlijk ben ik niet de grootste fan van liquid lipsticks wegens instant granny lips. Na 1 dag dragen moet ik meestal weken lippenbalsem smeren om de schade te herstellen. Je kan dus wel zeggen dat ik een moeilijke ben voor liquid lipsticks. (niet alleen voor liquid lipsticks trouwens) De Lancôme Matte Shaker wist mij aangenaam te verrassen. Eerst blijft hij een paar minuten een beetje nat aanvoelen, maar daarna droogt hij op. Wanneer hij opgedroogd is gaat hij helemaal nergens meer naartoe. Hij doorstaat eten, drinken en zelfs na een hamburger blijft er nog iets van de kleur over. (jup, I did the test)

Ze hebben dezelfde verpakking als de Juicy Shakers, alleen hebben deze een zwart dop. Dus ook hier heb ik dezelfde opmerking, ik moet een paar keer de dop er terug opschroeven om voldoende product te krijgen en dat is gewoon too much fuzz als je het mij vraagt. (ook in de filmpjes van Lancôme moest Lisa Eldridge enkele keren nieuw product nemen, dus het ligt niet aan mij)

Over de verpakking die niet helemaal handig is naar mijn mening wil ik nog wel kijken, want het product zelf is echt top. Was je al een tijdje opzoek naar een liuid lipstick die je lippen niet helemaal uitdroogt? Lancôme has got you covered.

€21,60 bij Ici Paris XL

€21,90 bij Planet Parfum

€25,50 bij sephora.fr

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *