Origins Ginzing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff

Deze oogcrème komt met een aantal hoge claims. Hij moet zou namelijk wallen en donkere kringen moeten verminderen. Ik denk dat ongeveer de helft van de vrouwelijke bevolking wel wat geld zou uitgeven voor een oogcrème die dat ook effectief doet, waaronder ik dus ook.

Wat ik niet had zien aankomen is dat er kleine glittertjes in de oogcrème zitten. Hierdoor wordt het licht gereflecteerd en lijkt het alsof je donkere kringen verminderen. Ja je leest het goed, het lijkt zo, de oogcrème doet voor mijn donkere kringen niet echt iets merkbaar en ook op vlak van hydratie merk ik geen groot verschil.

Persoonlijk ben ik dus duidelijk niet de grootste fan van dit product. Ik zal hem opgebruiken, maar niet opnieuw aankopen. De zoektoch naar de perfecte oogcrème gaat dus verder. Iemand suggesties voor ééntje die donkere kringen vermindert, goed hydrateert en fijne lijntjes doet verdwijnen? (me? high maintenance?)

€ 29,50 bij Ici Paris XL

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *