Power Cleansing Duo: Caudalie

Mijn huid reinigen is één van de belangrijkste stappen in mijn skincare routine. Ik zal nooit gaan slapen zonder mijn make-up er volledig af te halen en daarna nog eens te reinigen met water en een zeep. Door de jaren heen heb ik heel wat huidverzorging uitgeprobeerd, maar sinds een jaar (of een paar jaar) heb ik mijn droomduo gevonden.

Om mijn make-up eraf te halen gebruik ik de Caudalie make-up Removing Cleansing Oil. Ik neem twee pompjes van de olie en wrijf hem over mijn gezicht totdat alle make-up is afgebroken en ik eruit zie als een panda. (niet voor niets mijn spirit animal) Hierna voeg ik water toe en transformeert de olie naar een melkachtige textuur die alle vuil van je gezicht haalt.

Om nog eens extra te reinigen gebruik ik de Caudalie Instant Foaming Cleanser, al dan niet in combinatie met mijn foreo om extra diep te reinigen. Het is een hele zachte zeep die eruit komt als een schuim en geschikt is voor alle huidtypes. Dit gaat nu wel heel hard als een reclame klinken, maar wanneer ik de Instant Foaming cleanser gebruik weet ik dat mijn huid 100% gereinigd is en helemaal voorbereid om mijn crèmes aan te brengen. Het enige nadeel zit hem in de verpakking, deze is van wit plastiek, dus je kan moeilijk zien wanneer hij echt helemaal op is.

Beide pareltjes bevatten geen parabenen, phynoxethanol, ftalaten, minerale olie, natriumlaurethsulfaat en dierlijke ingrediënten.  Ze zijn dus zelfs geschikt voor de gevoeligste huidjes.

Caudalie Instant Foaming Cleanser €15,80

Caudalie make-up Removing Cleansing Oil €17,60

te vinden bij de apotheek

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *