Too Faced Better Than Sex Mascara

Mascara is iets heel persoonlijk. Some people like it long, some people like it thick. (pardon my French) De Too Faced Better Than Sex Mascara zou het allemaal moeten doen. Een tijd lang was er ook een hele hype rond deze mascara en ik liet mij verlijden om hem ook uit te testen.

Bij het aanbrengen was ik helemaal tevreden met hoe mijn wimpers eruit zagen. Ze waren mooi gekruld en gespreid en dat is eigenlijk alles wat ik wil van een mascara. De shocker kwam toen er een paar uur verstreken waren. Hij viel namelijk naar beneden in brokjes, (ook al was hij net nieuw) wat voor een instant panda effect zorgde. Wanneer ik de brokjes probeerde te verwijderen ging ook mijn concealer mee, dus al mijn moeite van ’s morgens was voor niets geweest.

Ik heb alles geprobeerd om hem te doen werken: meer poeder gebruiken onder mijn ogen, (daar zag ik snel van af door het uitgedroogde effect dat dat geeft) geen poeder gebruiken onder mijn ogen (oh boy, toen werd het nog erger) geen mascara gebruiken op de onderste wimpers (hij viel nog steeds naar beneden).

De enige manier waarop ik hem kan doen werken is er een waterproof mascara boven aanbrengen, maar dat kan nu ook niet de bedoeling zijn…

Conclusie: spaar je centjes of koop de waterproof versie. (deze heb ik nog niet getest dus op eigen risico)

24,50 € bij sephora.fr

Xx Aurelie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *