travel make-up bag

Ik knijp er een weekendje tussenuit, even languit in de zon liggen, een boekje lezen en vooral heel veel slapen.

Ik weet niet hoe het met jullie zit als jullie op reis gaan, maar overdag draag ik meestal gewoon geen make-up, of hoogstens een laagje mascara. Die zonnecrème (factor 50 deuh) zorgt er toch alleen maar voor dat alles één groot, vettig, uitgelopen boeltje wordt.

’s Avonds mag het dan wel weer wat meer zijn, maar nu ook niet overdreven. Ik krijg natuurlijk ook wel eens de vraag van vriendinnen om hen op te maken, dus pak ik iets uitgebreider in dan ik voor mij alleen zou doen.

Foundation laat ik op reis helemaal achterwege. Ik red me wel met een likje concealer hier en daar. Geloof het of niet, maar the dark circles are strong with this one. Ik gebruik de Bobbi Brown Creamy Concealer in Light Bisque om mijn donkere kringen weg te werken. Daarover de Estée Lauder Double Wear Concealer in 1 om ze helemaal weg te werken en voilà, ik zie er eindelijk wakker uit.

Om mijn wenkbrauwen in toom te houden gebruik ik de Gimme Brow van Benefit, niets nieuws of wereldschokkends daar. Gewoon een wenkbrauwmascara om ze netjes op hun plaats te houden.

Dit poeder van Givenchy moet ik al een tijdje uittesten en de reis is dan ook de ideale gelegenheid hiervoor. Zijn paarse tint zou een verhelderend effect moeten hebben en de verpakking was nu eenmaal te schattig om te laten liggen.

Ik neem ook het nieuwe Illuminating Palette in Peach van Bobbi Brown mee. Er zit een bronzer, highlight en blush in, dus 3 vliegen in 1 klap. Ik vind reizen eigenlijk ideaal om eens wat nieuwe producten te testen omdat ik er op dat moment ook echt de tijd voor heb om hun werking goed te bestuderen en eens wat meer te experimenteren.

Voor de ogen neem ik het Viseart Theory Palette in Minx mee. Dit kleine palletje is enorm veelzijdig, compact en de kwaliteit is echt top.

Momenteel ben ik de Lancôme Grandiose Extrême mascara aan het uittesten, maar voor aan het zwembad ga ik toch voor de waterproof versie van mijn favoriete mascara: de Dior Iconic Overcurl.

Als laatste neem ik nog een paar lipsticks mee, want ik ben nu eenmaal in hart en nieren een lipstick meisje en kiezen is verliezen. Ik ging voor een roze, een oranje en een nude. De Lancôme Matte Shaker ben ik al een paar weken aan het uittesten. Ik kan er nog geen definitief verslag over geven, maar ik kan wel al zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Chanel Rouge Allure Velvet in La Favorite is al jaren één van mijn favoriete lipsticks en die moet dan ook overal mee naartoe. Ik neem ook nog de Pillow Talk lipstick en lipliner mee van Charlotte Tillbury, want een nude lipstick kan altijd handig zijn en zo is mijn make-up bag compleet.

Deze post is toch iets langer dan verwacht, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn travel make-up bag.

Xx Aurelie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *