Wat ik meenam naar Marrakech

Deze blogpost legt zichzelf wel uit denk ik. Ik laat jullie vandaag zien wat ik meenam op beauty vlak tijdens ons reisje naar Marrakech. Ik doe trouwens ook niets liever dan in iemand anders haar make-upbag snuffelen om zo misschien nieuwe schatten te ontdekken, dus dit is mijn manier om jullie in mijn make-up bag te laten rondneuzen.

Basis

Zoals jullie mij ondertussen al kennen gebruik ik zelden of nooit een foundation en dus al zeker niet op reis. Ik hou mijn make-up graag zo fuss-free mogelijk en wanneer ik loop rond te zweten in een stad wil ik zeker geen extra laag op mijn huid, waar ik voor moet opletten. Ik nam mijn welgekende favoriete concealer mee: de Bobbi Brown Instant Full Cover ConcealerIk nam de kleur Warm Ivory voor mijn donkere kringen wat op te lichten en Sand voor eventuele imperfecties op de rest van mijn gezicht. Om mijn concealer te setten gebruik ik momenteel het By Terry Hyarulonic Hydra Powder. Een heel heel fijn doorzichtig poeder dat de huid ook zou moeten hydrateren. Persoonlijk merk ik niet zo veel van dat hydrateren, ik vind nog altijd dat hij soms aan bepaalde plekjes blijft hangen. Dus als iemand van jullie al het perfecte poeder heeft gevonden, Holla at me.

kaken

Een bronzer is voor mij in de lente en in de zomer echt onmisbaar. Toen ik wat in mijn collectie rondneusde viel de Becca Sunlit Bronzer in Capri Coast mij op. Ik heb deze nu al een tijdje in mijn collectie, maar nog nooit echt goed uitgetest. (oeps, die collectie is dus echt wel net iets te uitgebreid) Deze reis vond ik dus ideaal om hem eens goed te keuren en jawel, ik heb er een nieuwe favoriet bij. Deze bronzer heeft echt zo een mooie glow, dat kan ik zelfs niet beschrijven met woorden. Hij is het echt waard om eens te bekijken. Wie mij een beetje volgt op instagram zal ook wel al gezien hebben dat ik iets heb met peach blushes en dan meer bepaald de Hourglass Ambient Lighting Blush in Dim Infusion. Ik denk dat dit tot nu toe misschien wel mijn favoriete aankoop van 2018 is. Hourglass heeft echt fantastische formules en deze blush geeft je, net zoals de bronzer, een mooie gezonde glow. Als je de twee combineert heb je precies net een namiddag in de zon gelegen. Natuurlijk kan een highlight niet ontbreken, in comes mijn favoriet van het moment: Charlotte Tilbury Beauty Light Wand. De verpakking had wat mij betreft wel wat hygiënischer en praktischer gemogen, maar de formule zit echt goed. Het is een vloeibare highlight die een hele natte look geeft zonder er glitterig uit te zien. Hij blijft de hele dag zitten en droogt gewoon op, dus geen probleem wanneer je zoals mij meer aan je gezicht zit dan goed voor je is.

ogen

Voor oogschaduw wou ik een beetje buiten mijn comfort zone gaan en ging ik voor het Marc Jacobs Scandalust palet. Normaal gezien zou ik mijn ouwe getrouwe Viseart Theory paletje in Minx meenemen, maar ik denk dat jullie dat wel al vaak genoeg hebben gezien. De Marc Jacobs palletten hebben echt een hele goede pigmentatie en blenden uit als een droom. Deze kleurencombinatie is mijn favoriet, maar ik ben ook al een tijdje aan het kwijlen over het limited edition zomer palet. Ik gebruik eigenlijk maar 3 kleuren voor mijn standaard look. Het oranjebruin in mijn crease en onder de ogen, de roze glanzende kleur over heel het ooglid en het donkerbruin als liner. Overdag hou ik het natuurlijk lekker simpel en heb ik genoeg aan een beetje mascara. Ik kon de hype niet weerstaan en dus ben ik momenteel de L’Oreal Lash Paradise aan het gebruiken. Ik heb wel per ongeluk niet de originele versie, maar de exctatic gekocht, maar ik vind deze ook heel goed. Ik heb wel de indruk dat hij rapper uitdroogt dan mijn andere mascaras. De mascara spreid je wimpers mooi en geeft goed volume en ik krijg er ook geen panda ogen van, enkel maar goeds dus. (ook al blijft mijn Dior Eyeconic Overcurl wel op één staan)

lippen

Ik vind persoonlijk dat ik op lipstickvlak mij super goed heb ingehouden. Ik hou namelijk van opties, maar nu ben ik er in geslaagd om er maar twee mee te nemen. Natuurlijk nam ik mijn favoriete zomerse lipstick mee: Charlotte Tilbury Matte Revolution in Sexy Sienna. Ik vind dit zo een leuke kleur voor de zomer, hij is heel draagbaar, maar het is toch een kleur en geen nude. Mijn lippen waren jammer genoeg super droog op reis en ik kon hem zelfs niet verdragen op mijn lippen omdat een matte lipstick toch altijd je lippen wat uitdroogt. In comes mijn tweede keuze voor deze reis, an oldy but a goody: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in 02 Apricot Shimmer. Jup, dit is echt wel een beetje een throwback naar een aantal jaar geleden. Toen moest echt iedereen op zijn minst 1 Natural Lip Perfector in zijn collectie hebben. Toegegeven ook wel terecht, het is een hele aangename formule op de lippen die niet zo hard plakt als andere lipglosses. (niemand staat goed met haar dat aan je lippen vastplakt)

Om af te sluiten nog even de make-up look die ik altijd deed. Zoals je ziet, heel natuurlijk, gewoon net dat ietsje meer.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *