Atelier Rebul Eau De Cologne

Jullie zagen al dat ik naar de opening van de Atelier Rebul winkel mocht gaan in de Veldstraat en jullie konden ook al zien dat ik niet met lege handen naar huis ben gegaan. Ik mocht 2 geuren uitkiezen van hun bekende eau de cologne reeks en die vielen beter in de smaak dan ik verwacht had.

Ik koos de geuren Green Tea en Yasmine, maar vooral van Yasmine ben ik dikke fan. Ik ben een hele moeilijke op vlak van parfum en toch heb ik er eentje gevonden die right up my street is. Geuren beschrijven is niet zo mijn dada… Ik kom niet verder dan dat het een hele lichte, bloemige geur is waardoor ik me direct opgefrist voel. Het is wel een eau de cologne, wat inhoudt dat er minder geurbestanddelen in de vloeistof zitten dan bij eau de toilet of eau de parfum. Je moet hem dus enkele keren opnieuw aanbrengen wanneer je de hele dag lekker wilt ruiken. (niet dat ik insinueer dat jullie anders niet lekker ruiken ;))

De girls van Atelier Rebul wisten ook op te merken dat je de eau de colognes perfect als ontsmetting voor je handen kan gebruiken. Ik zou dan wel aanraden om een handcrème bij de hand (you see what I did there?) te houden, want door het hoge percentage alcohol droogt het de huid toch wat uit.

De geuren zitten verpakt in een klassieke fles waar je de vloeistof eerst op je handen aanbrengt en dan plaatst waar je ze wil hebben. Ik wrijf het open op mijn polsen, nek, decolleté en wat overblijft op mijn haar. (more = more)  Persoonlijk ben ik niet de grootste fan van dit systeem. Geef mij maar gewoon een spray want met dit systeem heb ik parfum all over the place en dat vooral op plaatsen waar ik het niet wil hebben. (lees: de grond)

€ 30,00 bij Atelier Rebul

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *