Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder

Nadat ik ontdekt heb dat mijn geliefde MUFE HD Poeder voor flashback zorgt moest ik opzoek naar een nieuw poeder dat ervoor zorgt dat alles netjes op zijn plaats blijft zonder er droog uit te zien. Vandaag test ik de Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder in 1.

Zoals alle Charlotte Tilbury producten is ook dit poeder prachtig verpakt. Het gouden compact oogt heel luxueus en ja, we all love a little gold don’t we?

Het poeder bestaat in drie kleuren: fair, medium en dark. Ik koos voor  de kleur fair, een lichte huidskleur, wat ervoor zorgt dat je geen witte strepen onder je ogen krijgt.

Je hebt echt maar een héél klein beetje nodig van dit poeder en dan blijft alles de hele dag perfect zitten. Je moet echt je borstel zeer lichtjes over het poeder halen. Het poeder heeft een erg fijne textuur wat ervoor zorgt dat hij je fijne lijntjes mooi egaliseert.

MAAR! Wanneer je er te veel van gebruikt kan alles er heel snel droog en rimpelig uitzien. Het ligt waarschijnlijk ook een beetje aan mijn droge huid, maar een gewaarschuwd vrouw is er twee waard. (of drie)

€42,00 bij Charlotte Tilbury

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *