Essie Gel Couture – Lace Me Up

Current nail polish love: de Essie Gel Couture nagellak in Lace Me Up, of eigenlijk alle kleuren van deze lijn. Essie was al bekend om zijn nagellak, maar een formule zoals deze ben ik nog nergens tegen gekomen.

Eigenlijk heb ik een haat-liefde verhouding met nagellak. Ik hou van mooie nagels, maar ik haat het dat er na dag 2 al brokken afvliegen en dat het zo lang duurt tegen dat ze droog zijn. (ja we hebben allemaal al geprobeerd om naar het toilet te gaan met nagels die nog niet helemaal droog zijn om ze dan te ruïneren)

In comes de Essie Gel Couture reeks: deze nagellak blijft bij mij 7 dagen redelijk perfect zitten. Ik ben niet de meest voorzichtige als het op nagels aankomt dus dat is een hele prestatie. Niet alleen blijven ze zo lang zitten, ze beschadigen de nagels niet en blijven mooi glanzen ook. De nagellak wordt in twee delen aangebracht: de kleur en een topcoat. Afhankelijk van hoe dik je de lagen legt loopt de droogtijd wel op natuurlijk. Maar die ligt ongeveer gelijk met andere nagellak. Ook de prijs is heel redelijk voor wat hij doet, dus je kan wel zeggen dat ik dikke fan ben!

€ 14,90 bij Planet Parfum

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *