New place in town: Atelier Rebul

Gent is mijn hometown, ik breng er zo goed als al mijn vrije tijd in door en wanneer er een nieuwe hotspot is moet ik dat natuurlijk gaan checken. Deze keer is de nieuwe hotspot ook nog eens beauty related, dus je kan wel zeggen dat mijn interesse gewekt was. Atelier Rebul heeft zijn eerste winkel in de Veldstraat geopend en yours truly mocht hun producten gaan uittesten op de opening.

Atelier Rebul is een parfum, skin- en bodycare merk dat heel hard gaat voor sterke formules en natuurlijke ingrediënten. Het merk is ontstaan als apotheek in Turkije, waar ze toen al de focus legden op zelfgemaakte producten en parfums. Ze kregen naam en faam door hun bekende lavendel cologne en evolueerden zo tot een keten die zich vooral op geuren concentreert.

De meisjes bij Atelier Rebul gaven mij een rondleiding en toelichting over de verschillende producten. Van parfum, tot bodycare, haircare en skincare, over elk product kreeg ik uitgebreid de uitleg en kon ik de verschillende texturen en formules uitproberen.

Na al die uitleg kon ik natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan en de keuze was niet gemakkelijk. Ik mocht 2 colognes uitkiezen en 1 gratis product, maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Ik ben aan het werken aan de reviews, maar in tussentijd kunnen jullie zelf de winkel ontdekken in de Veldstraat.

Xx Aurelie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *