nieuwe favorieten

Hou jullie maar vast voor een lange blogpost. Ik weet dat mijn laatste nog maar een blogpost was over mijn make-up bag en dat is ongeveer hetzelfde als mijn favorieten, maar ik merkte toch dat ik een aantal nieuwe lievelingetjes heb. Allee, eigenlijk niet alleen nieuwe maar ook een paar producten die ik weer uit mijn collectie heb weten te vissen.

Ik ben een hele moeilijke op vlak van parfum. Er zijn er maar weinig die ik kan verdragen op mij qua geur en wanneer ik er eentje vind gebruik ik hem meestal jaren. De Maison Martin Margiela Replica geuren heb ik ontdekt op de Ici Paris XL persdag en ik ben er helemaal weg van. Bij het thuiskomen liet ik de Lazy Sunday Morning geur aan le boyfriend ruiken en die was meteen enthousiast. Sterker nog, hij kan niet stoppen met aan mij te snuffelen wanneer ik deze op heb, dus ik kan natuurlijk ook niet anders dan hem non-stop dragen.

Voor de zomer was ik op zoek naar een gemakkelijk all-in-one palet en soms is het eens goed om je eigen collectie in te duiken. Ik vond het eigenlijk jammer dat ik het Charlotte Tilbury Palet in Beauty Glow nog niet zo veel gebruikt had, ook al vind ik de kleuren wel heel mooi. Ondertussen is dit paletje heel geliefd, hij ziet er misschien nog ongebruikt uit, maar ik beloof het jullie dat is het allesbehalve. Deze zomer heb ik enkel dit palet gebruikt voor mijn oogschaduw. Ik kan er mijn perfecte bronzey eye mee maken en ook de peachy blush vind ik super mooi voor in de zomer. Ik heb jammer genoeg wel net ontdekt dat deze niet meer beschikbaar is op de website, maar misschien dat je hem wel nog ergens kan vinden in een winkel.

En dan zal ik het nu even hebben over The Glow. Ik hou van highlight en mijn collectie is waarschijnlijk  veel te groot voor wat ik effectief nodig heb, but a girl’s got to glow. Een highlight voor mij is liefst niet te metallic, maar laat je huid eruitzien alsof het van binnenuit glanst, dus geef mij maar eerder een highlight die er “nat” uitziet. De Marc Jacobs Dew Drops in Dew You zijn daar een perfect voorbeeld van. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig om die mooie natuurlijke glow te krijgen.

Zoals jullie ondertussen wel al weten is lipstick mijn weak spot. Een goede lipstick kan mij altijd wat opbeuren. Deze drie leven momenteel in mijn handtas, zo heb ik voor elke mood iets bij. (a girl has got to have options) Hydratatie is key bij mij en daar zorgt deze Juicy Shaker wel voor. Ik hou van alles dat peach en oranje is dus daar past deze wel mooi in het vakje. De Lancöme Juicy Shaker in Apri-Cute is de laatste toevoeging aan mijn shaker collectie en ik merk toch wel dat ik er vaak naar grijp. (natuurlijk ook omdat hij in mijn handtas blijft zitten) Hij geeft een super mooie waterige glans en een kleine hint van kleur op de lippen. Call me crazy maar ik vind deze glans helemaal anders dan die van normale lipglosses. Net alsof je een waterijsje hebt gegeten. Nog een pluspunt: hij plakt niet, want dat is iets wat mij enorm tegenhoudt bij andere lipglosses. Ik heb echt een enorme hekel aan haar die aan mijn lippen plakt.

Jullie weten al dat ik fan ben van de Crushed Lipcolors van Bobbi Brown en voor de zomer heb ik een nieuw kleurtje ontdekt: Angel. Het is een peachy roze (zie je het thema), hij voelt aangenaam op de lippen en is heel gemakkelijk aan te brengen zonder spiegel. Kortom: all a girl needs.

Yes, dan zijn we nu aangekomen bij het laatste product van deze post: de Charlotte Tilbury Hot Lips Lipstick in Tell Laura. Deze zit net in dat magische kleurenvakje tussen rood en oranje. Een echt statement, maar met de juiste mood, en outfit natuurlijk, draag ik zo’n kleur wel eens graag. Hij is mat, droogt niet uit en voelt aangenaam aan op de lippen. Op vlak van langhoudbaarheid doet hij het dan wel iets minder, een etentje overleeft hij bijvoorbeeld niet, maar persoonlijk is dat nu geen dealbreaker voor mij.

Xx Aurelie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *