Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Balm

Zoals jullie wel al gemerkt hebben, zijn mijn meeste aankopen gebaseerd op nieuwsgierigheid en dat is voor de Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm niet anders. Ik kocht de kleur 7 Flirt Me Coral, even wat anders dan al dat roze waar ik mij altijd in onderdompel.

Laten we beginnen met het meest oppervlakkige: de verpakking. Je kan er nu ook eenmaal niet naast kijken bij deze beauties. Het moet gezegd worden, de verpakking van de YSL lipsticks is echt on point. De kleur is duidelijk zichtbaar aan de buitenkant en dat vind ik heel handig. Probeer maar eens die ene lipstickkleur terug te vinden als lipstickaddict.

De YSL Volupté Tint-In-Balm is een verzorgende lipstick met heel weinig pigmentatie. De lipstick bestaat uit 2 kleuren, het pigment deel en het verzorgende mondje in het midden van de lipstick. Dit moet ervoor zorgen dat je lippen de hele dag mooi gehydrateerd blijven.

Toen ik net met make-up begon droeg ik dit soort lipsticks dag in dag uit. De zachte glanzende formule is ideaal om overdag rap aan te brengen zonder dat je er een spiegel voor nodig hebt.

YSL zijn versie van dit soort lipstick vind ik zeer geslaagd. Hij doet inderdaad alles wat ze beweren: hij verzorgt de lippen, geeft een beetje kleur en zorgt voor een hele mooie glans zonder te plakken. Ik draag hem graag overdag om mijn lippen een beetje te verzorgen, maar door de zachte formule moet je hem wel elke keer dat je iets drinkt of eet opnieuw aanbrengen.

5 jaar geleden zou ik zot geweest zijn van dit soort lipstick, maar hey we all have to grow up en vandaag ga ik toch liever voor de meer gepigmenteerde versies.

33.90€ bij Ici Paris XL

33.90€ bij Planet Parfum

35.40€ bij sephora.fr

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *