Bobbi Brown Crushed Lip Color in Lilac

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd bij Bobbi Brown om kennis te maken met hun nieuwe lipstick en oh boy it was love at first application. Niet at first sight dus, want ik dacht dat het niets ging worden tussen ons omdat de verkoopster zei dat het een lipstick is die aanvoelt als een lippenbalsem. Zoals ik jullie al vertelde in mijn review over YSL Rouge Volupté Tint-in-Balm: wanneer ik een lipstick draag moet er wel wat pigment in zitten. Bij het aanbrengen zag ik direct dat het goed zat en ik ging naar huis met 2 kleurtjes om er later nog eentje extra aan toe te voegen.

Vandaag ga ik jullie vooral over mijn favoriet van de drie kleuren vertellen: de kleur Lilac. Het is een roze, paarse kleur, geen kleur die ik zelf rap zou kiezen, ik ben namelijk meer aan donkere berry tinten of nude kleurtjes. Ik had nooit gedacht dat ik zo verliefd zou worden op de kleur, hij geeft net dat ietsje meer dan een nude en zorgt ervoor dat je er heel fris en verzorgd uitziet.

Ook aanbrengen is heel gemakkelijk, ik zou hem zelfs bijna durven opdoen zonder spiegel. De formule glijdt heel gemakkelijk over de lippen en voelt verzorgend aan zonder in te boeten aan pigment. De crushed lipsticks hebben een bijna matte finish, wat ook mijn favoriete finish is. Doordat hij zo zacht aanvoelt op de lippen is hij natuurlijk minder langhoudend dan een echte matte lipstick. Doordat ik zo een fan ben van de formule neem ik dat extra aanbrengen er wel graag bij.

Zoals ik al zei heb ik drie kleurtjes in mijn collectie: Bare en Lilac geven een hele mooie dekking. Ik heb ook een donkerdere kleur: Telluride, deze geeft naar mijn mening geen 100% dekking maar is toch nog mooi en gemakkelijk te dragen.

Als laatste wil ik het ook nog even hebben over de verpakking. Het is een klassieke lipstick huls die dichtklikt, maar, en hier komt het lifechanging gedeelte: de kleur is te zien op de verpakking. Haleluja, de lipstickgoden hebben onze gebeden gehoord! Je hoeft dus niet telkens te zoeken naar de naam van de lipstick, of de lipstick open te doen om te zien welke kleur je vast hebt. HANDIG

28,00 € bij Bobbi Brown

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *